Breda

Locatie adres:

Claudius Prinsenlaan 128
4818 CP Breda
Tel: 088 – 8651509

Postadres:

Postbus 16230
2500 BE ’s-Gravenhage

E-mail: info@2aline.nl

798

Routebeschrijving

Vestging Breda


Per Auto

 

De parkeerplaatsen van Regus bevinden zich, als u voor het gebouw staat, links naast het gebouw.

Komende vanaf de A27 (Utrecht/Eindhoven)

U neemt afslag 15 Breda. Aan het einde van de afslag draait u linksaf bij de stoplichten de Franklin Rooseveltlaan op. Vervolgens neemt u de eerste afslag rechtsaf en draait u onderaan de stoplichten rechtsaf de Loevesteinstraat op die bijna gelijk overgaat in de Claudius Prinsenlaan. Bij het tweede stoplicht (bij het benzine station) draait u linksaf richting Molengracht. U neemt dan de eerste inrit rechts, naar kantorenpark Claudius Prinsen. Regus is gevestigd in gebouw B, het tweede gebouw aan uw rechter zijde.

Komende vanaf de A16 (Rotterdam/Antwerpen)

U neemt afslag 15 Rijsbergen. Aan het einde van de aflag draait u met de bocht mee de Graaf Engelbertlaan op. U volgt de weg voor ongeveer 3 kilometer, dan neemt u de afslag Bavel. Onderaan de afslag gaat u linksaf de Loevesteinstraat op die bijna gelijk overgaat in de Claudius Prinsenlaan. Bij het tweede stoplicht (bij het benzine station) draait u linksaf richting Molengracht. U neemt dan de eerste inrit rechts, naar kantorenpark Claudius Prinsen. Regus is gevestigd in gebouw B, het tweede gebouw aan uw rechter zijde.

Komende vanaf de A58 (Bergen op Zoom)

Bij het knooppunt Princeville draait u de A16 op richting Antwerpen. U neemt afslag 15 Rijsbergen. Aan het einde van de aflag draait u met de bocht mee de Graaf Engelbertlaan op. U volgt de weg voor ongeveer 3 kilometer, dan neemt u de afslag Bavel. Onderaan de afslag gaat u linksaf de Loevesteinstraat op die bijna gelijk overgaat in de Claudius Prinsenlaan. Bij het tweede stoplicht (bij het benzine station) draait u linksaf richting Molengracht. U neemt dan de eerste inrit rechts, naar kantorenpark Claudius Prinsen. Regus is gevestigd in gebouw B, het tweede gebouw aan uw rechter zijde.

Openbaar vervoer

Vanaf het centraal station Breda vertrekken er iedere 5-10 minuten bussen richting Regus Claudius Prinsenlaan.

Buslijnen 10 (Oosterhout), 11 (Bavel), 12 (Wolfslaar) en 131 (Tilburg): afstappen halte Ziekenhuis Molengracht

Wanneer u de bus uitstapt, loopt u terug naar de straat Molengracht. U gaat hier linksaf en gaat bij de tweede inrit weer linksaf. Regus is gevestigd in gebouw B, het tweede gebouw aan uw rechter zijde.

Buslijn 401 (Utrecht): afstappen halte Bijster. Wanneer u de bus uitstapt, loopt u richting het benzine station richting het eerst volgende kruispunt. Hier gaat u linksaf en ziet u bijna meteen rechts een inrit naar kantorenpark Claudius Prinsen. Regus is gevestigd in gebouw B, het tweede gebouw aan uw rechter zijde.